Doel Stichting Topprestaties

Stichting Topprestaties wil bijdragen aan de talentontwikkeling van scholieren, studenten, sporters,
medewerkers en ondernemers. Hoe mooi is het om dromen van mensen waar te maken en hen helpen
verder te groeien.

Wil je aan deze doelstellingen bijdragen neem dan contact met me op

Workshops en/of individuele gesprekken
Voor (top)sportorganisaties ga ik de volgende workshops geven:
1. Workshop aan ouders: ‘Handvatten en tips om je kind optimaal te ondersteunen’.
2. Workshops aan coaches: ‘Handvatten hoe je ouders over hun rol kunt informeren’.
3. Workshops aan coaches: ‘Met welke verschillen tussen de sporters kun je rekening houden’?
4. Individuele gesprekken met sporters.
Mocht u op zoek zijn naar andere ondersteuning, dan kunt u altijd direct contact met mij opnemen.
Door het schrijven van mijn boek beschik ik over een groot netwerk van experts.

Jonge sporters en topsporters

Niet alle sporters in Nederland worden financieel ondersteund door de Bond en/of het NOC/NSF. Stichting Topprestaties wil deze sporters financieel ondersteunen.

Scholieren en studenten

Wellicht is dit minder nodig nu de regering overweegt om de basis studiebeurs weer in te voeren. Als we studenten niet meer financieel hoeven te ondersteunen, kunnen we kijken op welke andere wijze we scholieren/studenten kunnen helpen in het laten groeien van hun potentieel.

Jonge professionals

Het maximale halen uit je carrière als topsporter verschilt niet van het maximale halen uit een carrière in het bedrijfsleven. Topsport en het bedrijfsleven hebben wat dat betreft veel raakvlakken. Soms heeft iemand een duwtje in de rug nodig. Dat kan zijn een goed gesprek, het inzetten van een coach, hulp bij het opbouwen van een netwerk of extra financiële steun.

Heb je behoefte aan financiële en coach ondersteuning. Neem dan zelf contact met me op

Inkomsten Stichting Topprestaties

Hoe komt de Stichting Topprestaties aan inkomsten?

• Verkoop van mijn huidige boek: Handboek voor jonge sporters, topsporters en topsportouders.
  • Verkoop toekomstige nieuwe boeken.
  • Sponsoren.
  • Bedrijven die zich willen koppelen aan jonge talenten.
  • Organiseren van workshops, presentaties en congressen.
  • Lezingen houden voor bedrijven, scholen of sportverenigingen.
  • Donaties en giften

Donateur worden?

Als donateur van de stichting Topprestaties draag je, met een jaarlijkse donatie, bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van jong talent in Nederland.

Wordt Partner / sponsor van de Stichting

Als partner/sponsor van de Stichting Topprestaties voel je je betrokken bij talentontwikkeling. Je levert een structurele bijdrage aan de ondersteuning van talent. Dat kan zowel financieel als facilitair. Met iedere partner gaan wij een persoonlijk gesprek aan om de wensen en mogelijkheden met elkaar te bespreken. Geef talent een kans en verbind je nu als partner.

Beleidsplan ANBI Stichting Topprestaties

BESTEL NU